Vandaag, zondag 17 mei 2020, hadden 150 kunstenaars graag de deur van hun NUCLEO-atelier voor u opengezet. Door de corona maatregelen kan deze 13de editie van OPEN ATELIERS — dan toch een ongeluksgetal? — helaas voor het eerst sinds 2002 niet doorgaan in zijn klassieke vorm. We besloten er een digitale editie van te maken en vroegen alle 150 kunstenaars om een link, zodat jullie al klikkend op ontdekkingstocht kunnen. Anneleen Van Offel en Eva De Groote vatten het belang van werkruimte in woord en we geven een overzicht van de gebouwen die NUCLEO beheert.

Lees verder: https://openateliers.gent/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.